Heb je veel vragen? en hoe nu verder?

lukt het niet om te kiezen? om te focussen?

heb je moed nodig, maar ook wijsheid?

heb je veel nagedacht en kom je er niet uit?

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is leiding geven aan alles wat je hebt en wat/wie je is toevertrouwd. Het goede nieuws is: jij bepaalt!

Ik kijk over je schouder mee om te zien hoe jij leiding geeft aan jezelf. Wat gaat al goed en hoe kan ik je z.s.m. slimmer maken?

Wil jij een knoop ontwarren, een knoop doorhakken, een probleem oplossen, iets leren of ontdekken, een weloverwogen keuze maken of een resultaat behalen? Dan gaan we aan de slag, maar daarnaast kijk ik naar jou: wie jij bent, wat je in huis hebt en hoe we jouw leiderschap kunnen versterken. Dat is empowerment. Terug naar je flow en van daaruit blijven leren en groeien, weer balans en kracht ervaren. Jezelf begrijpen, je gebruiksaanwijzing ontdekken en weten wat jóu helpt.

Leiderschap in combinatie met loopbaancoaching zorgt er voor dat je niet alleen ontdekt wat je in je hebt, maar vooral hóe je daar dan leiding aan geeft. Testuitslagen, assessments en andere rapporten zijn inzichtgevend en herkenbaar, maar je hebt er pas wat aan als je het toepast, als je daar leiding aan leert geven. En laten we dat praktisch en simpel houden, want het leven is al ingewikkeld genoeg.

Samen ontdekken we hoe je slim gebruik kunt maken van je gebruiksaanwijzing, want de meeste mensen geven onhandig leiding aan hun talenten of negeren (on)bewust hun gebruiksaanwijzing. Je gaat onderweg beter gebruik maken van je eigen invloed en daar knappen de meeste mensen van op. Regelmatig leer je er een andere strategie bij, zodat je meer bagage hebt.

Dat voelt goed, competent. Dat geeft rust en energie. Daarbij is grip op je roer heel fijn!

Na jaren als trainer te hebben gewerkt, ben ik 10 jaar geleden begonnen met intensieve 1op1 begeleiding. Ik zie dat mensen in gemiddeld 1,5 jaar tijd allemaal een grote koerswijziging kunnen maken of juist krachtiger en scherper op koers komen. Door de diepgang en ontwikkeling onderga je een transformatie, die je omgeving ook ziet, maar jij vooral van binnen voelt. En deze investering werkt door op de langere termijn. Jouw koers sluit nl aan op wie jij bent (en wil worden), wat je in huis hebt, wat je passie is, hoe je kunt groeien en de beste bijdrage kunt leveren in je werk. Als je dat eenmaal doet, wil je dat blijven doen.

Ieder traject is maatwerk en bestaat uit een aantal krachtige ingrediënten:

  • Inspiratie, samen overwinningen (klein en groot) vieren en stappen maken richting jouw resultaat;
  • Oprechte feedback – met meer liefde en mildheid dan je vaak zelf doet – zodat je gaat groeien;
  • Praktisch advies en inzicht om slimmer leiding te geven aan jezelf;
  • Een ontdekkingsreis waarin je steeds meer antwoord op je vragen ontdekt, jezelf beter leert kennen;
  • Indien nodig samen oefenen – eventueel met hulp van een trainingsacteur;
  • Een slimme strategie hoe je in jouw situatie de beste koers vaart en daar anderen in meeneemt;
  • Een betrokken en beschikbare coach + 1,5 jaar de tijd en aandacht voor jou, jouw verhaal en vragen;
  • Een proces, waarin je je steeds beter verbindt met je eigenheid, passie, dromen, energie en kwaliteiten;
  • Zicht op jouw scherpste koers en deze staat aan het einde op papier, zodat je langdurig op koers blijft.