Er zijn zoveel coaches – waarom menna?

 Mijn aanpak is ánders 

Authentiek

Samen ontdekken we wat écht is, wie je bent. Om onbevooroordeeld jezelf te zijn. En mild. Wat jouw gebruiksaanwijzing is, zodat je krachtig tevoorschijn komt. Jij. Je ontspannen zelf. 

Waardengericht

Ik leer je van binnenuit leiding te geven aan jezelf. Trouw te zijn aan jezelf. Te luisteren naar je waarden, geweten en intuïtie. Zodat je stuurt op belangrijk en een waardenvol leven leidt. Je karakter toont en ontwikkelt. Je integer kunt zijn. 

Keuzevrijheid

We veranderen in 1e instantie niets en verkennen de keuzes die je nu hebt. Terug naar je keuzevrijheid. Zo fijn wanneer je zelf kunt kiezen. Wat je wil. Of je vertrekt of blijft.  Dat voelt veel krachtiger. Jij bepaalt het!

3dimensionaal

Ik kijk in 3D. Zie daarom snel het héle plaatje, de verbindingen en de weg er doorheen. Dat is het voordeel van hoogbegaafdheid; ánders en dieper kijken. Samen bewegen we van complexiteit naar eenvoud. Om volgende week 1 concreet ding anders te doen – dat klopt in het grotere plaatje, met je korte en langere termijn. 

Grotere plaatje

We verkennen altijd je context, cultuur, team, het leiderschap boven je, de chaos en vooral de waanzin, waarin jij je bevindt. En hoe je daar dan slim doorheen navigeert. Wat je niet persoonlijk hoeft te nemen. Je verkrijgt onderscheid in wat je wel kunt veranderen en wat niet. Waar jij bent in dat alles.

GroteRE verhaal

We zijn allemaal onderdeel van een groter verhaal, verlangen er naar verschil uit te maken en een bijdrage te leveren aan iets groters dan onszelf. Dat geeft ons leven betekenis.

Weet je wie jij wil zijn en voor wie? Voor wie je wat betekent? en wat? Laten we dat samen ontdekken.

duurzaam

Mijn kunst is bedenken wat één ding is dat voor jou morgen verschil maakt, zodat je snel resultaat ziet. Zodat je focus hebt, weet wat je kunt doen en hóe.

Tegelijk ben ik van volledig. Tijdens de sessies schrijf en teken ik dingen voor je uit. Dat helpt het te ‘pakken’, maar ook achteraf er op te reflecteren. Daarnaast krijg je feedback over de mail. Dat betekent dat er veel op papier staat, waardoor klanten het (soms jaren) later doorlezen en er weer nieuwe dingen uithalen.

jezelf op #1

Verbeter de wereld, investeer in jezelf. Dat zijn we niet gewend, maar maakt ons in korte tijd effectiever, scherper en slimmer. Iedere 7-10 jaar hebben we onszelf opnieuw uit te vinden, belangrijke vragen te beantwoorden voor onszelf. Als je dat met mij doet, hoef je dat daarna alleen nog maar aan te scherpen.

Na zo’n diepte-investering kan je eigen ‘ik’ weer meer naar de achtergrond, omdat je echt hebt geluisterd. En dit heeft ook veel effect op de mensen waar jij leiding aan geeft.

synergie

Jij bepaalt wat je op de agenda zet. De route naar Krachtig Persoonlijk Leiderschap verbind ik voortdurend aan jouw actualiteit en praktijk. Dat maakt dat het dieper landt en je snel effect ziet.

In onze samenwerking zoeken we naar synergie. Gaandeweg ontdek je meer over hoe samenwerken voor jou het beste werkt.

INTENSIEF

Je start een continue leer- en ontdekproces. In de praktijk. Daar wil jij de verandering zien, maar ook blijven leren. Ook als het traject is afgelopen.

We bouwen door op wat je al hebt gedaan en ontdekt. We duiken er samen in en halen alles wat kostbaar is naar boven. Daar leer je onbewust en maken we slim gebruik van. We werken op de diepere lagen, waar patronen en automatismen je dwars kunnen zitten. Op een luchtige manier en met humor.

Betrokken

Ik hou van mijn klanten, loop met je mee en geniet van iedere stap. Geef niet op wanneer het moeilijk is. Vier met jou de overwinningen.

Onderweg houden we contact. Ik sta naast je en achter je. Geef eerlijke feedback en waarom het terecht is dat je het kán. En vertel je hóe dan. Ik luister diep en geef het je genuanceerd weer terug. Klanten ervaren dat als bemoedigend en krachtig. Feedback waardoor je kunt groeien.

Gelijkwaardig

Coachen is samenwerken (win-win) en dat doe ik vanuit gelijkwaardigheid. Door authentiek en transparant te zijn. Als mens, als leider, met mijn worstelingen en leerproces. Ik sta naast je en niet boven je. Je kan het heel goed zelf. Ik souffleer je alleen eventjes.

En dat betekent niet dat je niet mag leunen. Dat hebben we van tijd tot tijd allemaal nodig. Ademruimte. Even loslaten, het niet-kunnen om weer terug te kunnen veren, onze kracht te (her)vinden.