Spanningsveld

spanningsveldWaar zit jij in het spanningsveld? Volgens loopbaancoaching dient het leven zich aan EN dien je er sturing aan te geven. De meeste mensen kennen vooral 1 kant.

Ben jij iemand van ‘go with the flow’? Het ging zoals het ging, toen deed ik maar mee. Dan heb je wrs het gevoel dat je weinig weloverwogen keuzes hebt gemaakt, dat je maar wat doet, dat je baalt dat je zo weinig aan het roer staat en dat het lastig is dingen met passie te doen.

Ben je meer van de kant van het sturen en zorg je wel dat je komt waar je wil komen en dat dingen gaan zoals jij wil? Dan worstel je vaak met controle, moeilijk los kunnen laten en vertrouwen dat dingen, zonder jouw inbreng, ook goed kunnen komen.

Vanavond stond ik onverwacht bij de snackbar met de kinderen. Bleek mijn portemonnee in de andere tas te zitten. De snackbar stelde voor lekker te gaan eten en morgen de rekening te betalen. Wow – wat een vertrouwen! 2 minuten later parkeerde mijn man ineens de auto voor de deur. Ineens was de file opgelost … en kon hij mooi betalen. #vertrouwen #hetkomtzoalshetkomt

Andere berichten die je misschien ook wel de moeite waard vindt

LEIDERSCHAP IS JEZELF ZIJN

LEIDERSCHAP IS JEZELF ZIJN - Ik kom net uit een inspirerende Masterclass met 🔆 Inge Nuijten 🔴 #dienendleiderschap In...

Focus

Focus

Enig idee waar jij je focus aan uitgeeft? Je kunt het nl maar 1 keer besteden. En WAAR je het aan besteedt, heeft veel...